En for alle, alle for en. En brandmand er altid klar.

Seneste nyt

 • Ny hjemmeside

  Lagt op 11/05/15

  Så blev den nye hjemmeside lagt ud til offentligheden for et smugkig. Den er ikke helt færdig endnu, så håber at I vil tage godt imod den, selvom der er et par mangler.

 • Årets brandmand

  Lagt op 14/04/15

  Så blev årets brandmand kåret, det blev Stig L. Christensen. Stig er en rigtig kammerat, og er der altid når det gælder. Både i brandværnet, men også privat. Han er altid klar med en frisk kommentar, og giver en hånd til dem der mangler det.

 • Ny slukningsteknik

  Lagt op 01/04/15

  Efter forsøg i USA, samt erfaringer fra olieindustrien, er brandværn rundt i EU begyndt at bruge kontrollerede eksplosiver til slukning af villabrande.
  Slukningen foregår vha. trykbølgen der kommer fra en eksplosion, hvilket fortrænger alt ilt i et splitsekund. Det resulterer så i at branden går ud. Forsøg har vist, at følgeskaderne er meget mindre end ved kontrolleret udbrænding, eller vandskader.

  Se mere >>
 • Ny brandkaptajn

  Lagt op 02/02/15

  Ved generalforsamlingen d. 30 januar, blev Kim Clausen valgt som brandkaptajn. Vi takker Poul Erik Henriksen for hans tid som kaptajn i Tønder Frivillige Brandværn. Poul Erik havde valgt ikke at stille op igen.

Galleri

Sociale medier

twitter fb Instagram YouTube